La Noguera Sant Llorenç de Montgai

La Normal del Penyal de Sant Llorenç

*** 2 octubre, 2011

Al Barranc Salat, accident que separa la Paret de l’Os de la Paret del Pont, hi trobem el Penyal de Sant Llorenç, una modesta agulla d’una vintena llarga de metres, vertical i amb bona roca, que només veure-la convida a que ens hi enfilem, tant sols pel plaer que comporta. Tres vies ens duen al cim: Lagartija Nick, Taco Loco i la Normal; totes tres equipades amb parabolts i d’una dificultat similar, esdevenint una bona manera d’arrodonir la jornada en aquesta entranyable escola Lleidatana.

 • Via: Normal del Penyal de Sant Llorenç
 • Zona: Sant Llorenç de Montgai
 • Dificultat: V+ (D+)
 • Dificultat obligada: V
 • Llargària: 25 metres
 • Exposició: Baix
 • Compromís: Baix
 • Equipament: Equipada amb parabolts
 • Material: 5 cintes exprés
 • Orientació: Sud
 • Valoració: ***

Aproximació:

Venint de Camarasa per la carretera LV-9047 aparquem a mà dreta tot just passat el segon pont. Creuem el pont caminant i prenem un corriol que ens porta al cap de pocs metres al Penyal de Sant Llorenç.

L1(V+)

La via consta d’una sola tirada d’una vintena llarga de metres, vertical, sobre bona roca i amb passos variats, destacant-hi uns moviments en bavaresa. El llarg es troba completament equipat amb 5 parabolts.

Descens:

Rapelem des de l’arbre (anella i cadena).

El que més m’ha agradat:
 • Roca bona.
 • Complement per un dia d’escalada a Sant Llorenç.
 • Tot el romàntic que té enfilar-se pel sol desig de fer-ho.

Potser també et pot interessar:

[elfsight_instagram_feed id="1"]