Flautats Montserrat

Normal del Pebrot

**** 26 octubre, 2014

Ressenyat a la secció de Flautats (34) del Pam a Pam, el Pebrot esdevé un mirador de primer ordre del vessant Nord de la Mòmia, essent la roca més elevada de la carena de Trinitats. La Normal és una altra via històrica, curteta i poc frecuentada però imprescindible per a les ànimes enfiladisses que no valoren tan els metres ni la dificultat com la bellesa d’allò que és lògic per senzill.

 • Via: Normal
 • Zona: Montserrat – Flautats
 • Dificultat: IV+ (D+)
 • Dificultat obligada: IV+
 • Llargària: 50 metres
 • Exposició: Alt
 • Compromís: Mitjà
 • Equipament: Poc equipada amb 2 claus.
 • Material: 6 cintes llargues i els tricams. També podem portar friends tipus alien
 • Orientació: Sud-est
 • Valoració: ****

Aproximació:

Sortim del Monestir i enfilem el camí de les Escales dels Pobres fins arribar al Pla de Santa Anna, aquí ens desviem a la dreta direcció a Trinitats. Un cop a l’hermita de Trinitats prenem un corriol que ens durà fins a peu de via.

La via:

El primer llarg és molt senzill i ens duu al capdamunt d’una mena de braç. La segona tirada s’inicia amb un marcat flanqueig que va a buscar la timba. Un cop situats a l’aresta haurem de tirar amunt sense manies (ferro visible) fins arribar a un llavi, que esquivem per l’esquerra buscant el punt més dèbil per arribar al cim.

Descens:

Un ràpel de 50 metres.

Potser també et pot interessar:

Foto del recorregut gentilesa de Lete P.
[elfsight_instagram_feed id="1"]