Frares Encantats Montserrat

George Harrison a l’Agulla del Romaní

*** 22 juny, 2015

Bona via, aprofita un rocam de primera per traçar-hi una itinerari agraït, generosament equipat. Ràpida de fer, només ens caldrà un grapat de cintes per repetir-la. Si us animeu penseu en alguna altra per acabar d’aprofitar la caminada. Ombra fins a migdia.

 • Via: George Harrison
 • Zona: Montserrat – Frares Encantats
 • Llargària: 75 metres
 • Dificultat: 6a+ (MD)
 • Dificultat obligada: V
 • Exposició: Baix
 • Compromís: Baix
 • Equipament: Completament equipada amb espits
 • Material: 14 cintes
 • Orientació: Oest
 • Valoració: ***

Aproximació:

Des de Can Masana en dirigim al refugi Vicenç Barbé. Un cop al refugi refugi prenem el corriol direcció Coll de Porc (est) marcat amb pintura groga i blanca. Abans d’arribar al pas del Príncep i estant més o menys a l’alçada de la Monja prenem un corriol que puja cap al Lloro (marques blaves). Quan siguem a l’alçada de la nostra agulla abandonem el corriol, travessem un petit torrent i acabem d’arribar a peu de via.

La via:

Via completament equipada amb espits. El primer llarg comença dret amb roca molt bona i moviments més aviat tècnics; trobem el pas clau a uns 7 metres, on costa trobar algun peu. La segona tirada és diferent, amb un primer tram vertical i de patates i després una secció més ajaguda però també molt agraïda. La primera reunió està preparada per rapelar.

Descens:

Fem una curta desgrimpada pel vessant nord-est i de seguida enfilem una canal per la banda nord que en pocs minuts ens deixa a peu de via.

[elfsight_instagram_feed id="1"]