Agulles Montserrat

Via de l’Esquerra al Gep Llarg

** 21 abril, 2016

Curta escalada de dificultat molt moderada paral·lela a l’Aresta Brucs de l’Agulla, de la que acaba aprofitant els darrers metres. La roca hi és bona i les assegurances abundants. Molt ràpida, a combinar amb itineraris veïns.

 • Via: De l’Esquerra
 • Zona: Montserrat – Agulles
 • Dificultat: IV (D)
 • Dificultat obligada: IV
 • Exposició: Baix
 • Compromís: Baix
 • Llargària: 50 metres
 • Equipament: Totalment equipada amb parabolts i algun espit
 • Material: 6 cintes
 • Orientació: Sud
 • Valoració: **

Aproximació:

Després de deixar el cotxe a Can Maçana hem de prendre la pista que ens porta fins al Coll de Guirló. Un cop arribem al Coll caminem uns quan metres més en direcció a la muntanya i prenem un corriol a mà dreta. Aquest corriol porta fins al Pas de la Portella. Un cop passem la Portella prenem el corriol a mà esquerra. Continuem vers les Savines i un cop a l’alçada de la cara est d’aquestes creuem el bosc fins al peu de via. Assegurances visibles des del peu de via.

La via:

Via de baixa dificultat generosament equipada. Es pot fer en una sola tirada.

Descens:

Un ràpel de 45 metres per la mateixa via.

[elfsight_instagram_feed id="1"]