Càmping Montserrat

Blas Que Te Vas a la Granota

*** 18 Maig, 2016

Entre tot el guirigall de vies de la Granota hi trobem aquesta petita perla. Poc repetida, amaga algun passatge força engrescador, sobretot a la part superior, quan amb dos intel·ligents flanquejos sobre el buit ens plantem al cim de l’agulla.

Totalment equipada, només necessitarem cintes per poder gaudir del bon rocam que aprofita àvidament la via alhora que fem les delícies de tots el guiris del Monestir.

 • Via: Blas que te vas
 • Zona: Montserrat – Càmping
 • Dificultat: 6a+ (MD)
 • Dificultat obligada: V+
 • Llargària: 130 metres
 • Exposició: Baix
 • Compromís: Baix
 • Equipament: Totalment equipada amb parabolts, espits, claus i ponts de roca
 • Material: 16 cintes
 • Orientació: Est
 • Valoració: ***

Aproximació:

Des del Monestir prenem el camí en direcció a Sant Joan. Després de seguir el camí poca estona trobarem un rètol que diu “Mirador de Fra Gari”, ens desviem i prenem aquest corriol, que seguim fins que veiem el peu de via (Que Pum Que Pam escrit a l’inici)

La via:

La via s’inicia pel primer llarg de la Que Pum que Pam; el pas més difícil de tot el recorregut el trobem precisament per aixecar-nos del terra (pas de bloc); a mitja primera tirada trobarem una reunió que no cal fer. La segona tirada marxa a dretes i supera un petit extraplom. El tercer llarg de corda és preciós, una travessa sobre el buit deliciosa. El darrer llarg també es fa pràcticament tot en flanc, ara cap a l’altre banda, també molt estètic.

La via es troba totalment equipada i té ombra a partir de les 3. Molt ràpida és fàcil de combinar amb altres vies del sector.

Descens:

Ràpel de 50 metres fins la primera reunió de la Pique Longe i d’allà un altre de curt fins al terra.

Potser també et pot interessar: