Càmping Montserrat

El Cargolet (El Càmping)

*** 30 Maig, 2016

Més interessant del que pugui semblar a priori el Cargolet esdevé un bon complement per arrodonir el dia si escalem a la Granota. Totalment equipada, bona roca i un agradable V grau de cap a peus en són les credencials.

 • Via: El Cargolet
 • Zona: Montserrat – Càmping
 • Dificultat: V+ (MD-)
 • Dificultat obligada: V
 • Llargària: 70 metres
 • Exposició: Baix
 • Compromís: Baix
 • Equipament: Totalment equipada amb parabolts, claus i ponts de roca
 • Material: 10 cintes
 • Orientació: Est
 • Valoració: ***

Aproximació:

Des del Monestir prenem el camí en direcció a Sant Joan. Després de seguir el camí poca estona trobarem un rètol que diu “Mirador de Fra Gari”, ens desviem i prenem aquest corriol, que seguim fins a la base de la Granota. Remuntem la canal de la cara est fins arribar al peu de via (evident).

La via:

La via consta de dos tirades, la primera mantinguda en V i amb un rocam millor del que aparenta. La segona té a mig llarg una panxa (no obligada) que li dóna el grau. Ombra a partir de les 3 de la tarda.

Descens:

Ràpel de 50 metres.

Potser també et pot interessar: