Alòs de Balaguer La Noguera

Los Misteris de Pepe Gall al Serrat del Poll (Alòs de Balaguer)

*** 16 gener, 2017

Totalment equipada esdevé una bona opció per passar un matí al sol sense preocupacions. Amb poc compromís, només caldrà que ens decidim pel següent cantell sempre a mà, per seguir progressant per aquest curiós amuntegament de plecs calcaris que formen el Serrat del Poll. La via es fa ràpid i la podem combinar fàcilment amb qualsevol de les seves veïnes.

 • Via: Los Misteris de Pepe Gall
 • Zona: Alòs de Balaguer – Serrat del Poll
 • Dificultat: 6a (MD)
 • Dificultat obligada: V
 • Exposició: Baix
 • Compromís: Baix
 • Llargària: 190 metres
 • Equipament: Via totalment equipada amb parabolts.
 • Material: 14 cintes
 • Orientació: Sud
 • Valoració:***

Aproximació:

Des d’Artesa de Segre prenem la carretera que ens porta fins Alòs de Balaguer. Un cop a Alòs de Balaguer prenem una pista en bon estat que discorre al costat del riu. Aparquem al final de la pista transitable, just sota la paret. Des del cotxe l’aproximació és evident. A l’inici de la via hi ha escrit el nom.

La via:

Totalment equipada, la via resta dividida per la feixa que separa al sòcol de la part superior del recorregut. Bonica i ràpida, hi destaquen els tres darrers llargs, amb trams verticals i bona roca.

Descens:

Seguim fins al cim i des d’aquest desgrimpem fins un arbust on muntem un ràpel de 40 metres. Un cop fet el ràpel seguim baixant per una tartera fins un camí que transcorre a per llera del riu. Aquest camí ens duu on havíem deixat el cotxe.

Potser també et pot interessar:

[elfsight_instagram_feed id="1"]