Montserrat Vinya Nova

Anonymous a la Paret del Pont

** 4 Setembre, 2017

De totes les vies de la Paret del Pont l’Anonymous és de les menys interessants, a mesura que guanya metres va perdent lògica per no tirar-se sobre la clàssica Zeleste, amb un darrer llarg sense solta ni volta. Això sí, per repetir-la només caldran 6 cintes.

 • Via: Anonymous
 • Zona: Montserrat – Vinya Nova
 • Dificultat: 6b/A0 (MD-)
 • Dificultat obligada: V
 • Llargària: 110 metres
 • Exposició: Baix
 • Compromís: Baix
 • Equipament: Totalment equipada.
 • Material: 6 cintes exprés.
 • Orientació: Oest
 • Valoració: **

Aproximació:

Deixarem el vehicle a l’aparcament Joan Nubiola de la Vinya Nova. Des d’allí prenem un camí en direcció nord. El camí s’endinsa a un bosc fins que surt al Torrent del Pont. Avancem una mica pel torrent i al cap de poc veurem un corriol que surt a la dreta (fites i marques blanques). Seguim el corriol, que va guanyant alçada d’una manera agradable. Arribem a un trencall i enfilem direcció nord fins passada l’Agulla Jordi Solé. Una mica més amunt surt una fresa que ens mena a la banda dreta de la paret. La nostra via comença uns metres a l’esquerra de la Tasmània.

La via:

Les dues primeres tirades són les més aprofitables de la via, homogènies i amb cert gest. A partir del tercer llarg la via evita tirar-se sobre la seva veïna de l’esquerra. La darrera tirada és un mur ben poca solta que s’ha de resoldre amb un A0. No hauria estat més lògic sortir per la Zeleste?

Descens:

Un primer ràpel fins la R-1 i des d’aquesta un altre fins al terra.

Potser també et pot interessar: