La Falconera

Via de la Bavaresa a la Falconera

** 21 març, 2018

Situat al costat mateix del Port Esportiu del Garraf el penya-segat de la Falconera ofereix un interessant terreny de joc per l’escalada clàssica. A la banda est de la paret, a la part amb menys ambient trobem la via de Bavaresa. En aquest sector, hi trobem un bon guirigall de vies i material, fet que a vegades fa difícil seguir les línies.

la via Bavaresa és ràpida i es troba completament equipada. El més interessant ho trobarem a l’inici, amb la curta bavaresa que dóna nom a la via. A combinar amb alguna altra del sector.

 • Via: Bavaresa
 • Zona: La Falconera
 • Dificultat: V+ (MD-)
 • Dificultat obligada: V
 • Exposició: Baix
 • Compromís: Baix
 • Llargària: 60 metres
 • Equipament: Via equipada
 • Material: 10 cintes
 • Orientació: Sud
 • Valoració:**

Aproximació:

Hem d’entrar al nucli del Garraf i dirigir-nos al port esportiu pel carrer Mirador del Port,  continuem fins un revolt tancat on estacionem el vehicle. Continuem caminant en direcció oest fins atènyer el peu de via, 2 minuts.

La via:

Com hem comentat, la part més interessant de l’itinerari el trobem a l’inici, amb una bonica bavaresa, llàstima que sigui tan curta. La resta de la via te poc interès. La segona i la tercera tirada es poden enllaçar.

Descens:

Dos ràpels per la mateixa via.

[elfsight_instagram_feed id="1"]