X aniversari d’Escalatroncs

30 Juliol, 2018

Tot just aquest mes de juliol fa 10 anys que vam començar amb Escalatroncs. Durant aquesta dècada ens han passat un munt de coses, hem escalat un piló de metres i el més important, hem pogut compartir corda i aprendre amb un bon grapat d’amics. I és precisament això, el fet de poder compartir experiències, emocions i històries el que ens resulta tan addictiu de l’escalada.

10 anys dona per molt, però sobretot per créixer i enriquir la visió de l’escalada. La sort de poder sortir amb gent experimentada ens ha permès obrir el focus i entendre cada dia una mica més la idiosincràsia d’aquest món.

Durant aquest temps hem anat prenent consciència del llegat cultural que són les vies d’escalada clàssica, quelcom més que xifres i dificultat, el reflex d’un moment i d’una manera d’entendre l’escalada que es transforma, evoluciona i involuciona com un ésser viu.

Al mateix temps hem intentat fer difusió d’aquestes vies, reivindicar-les i denunciar quan han estat trepitjades o sobre-equipades en nom d’una falsa seguretat que no és res més que la manca de compromís i la comoditat de qui ho fa.

Volem aprofitar per agrair molt especialment a tots aquells que heu contribuït de manera totalment desinteressada amb les vostres aportacions per tal que Escalatroncs seguís endavant, sense vosaltres no hauríem arribat fins aquí. Gràcies, gràcies, gràcies!!

Gràcies per fer-nos créixer cada dia que compartim