Agulles Montserrat

Daniel a la Miranda de les Boïgues

*** 28 juliol, 2019

La Daniel és una via curta (tres tirades) i ràpida, que permet pujar al capdamunt de la Miranda de les Boïgues d’una manera senzilla i ràpida. Situada a la dreta de l’Aresta Brucs, busca una mena d’esperó que es forma quan la paret canvia d’orientació.

  • Via: Daniel
  • Zona: Montserrat – Agulles
  • Dificultat: V+ (D+)
  • Dificultat obligada: (V)
  • Llargària: 80 metres
  • Equipament: Via totalment equipada
  • Material: 6 cintes exprés
  • Orientació: Sud
  • Valoració: ***

Aproximació:

Deixem el vehicle a Can Massana i prenem la pista que ens porta fins al Coll de Guirló. Un cop arribem al Coll caminem uns quants metres més en direcció a la muntanya i prenem un corriol a mà dreta. Aquest corriol porta fins al Pas de la Portella. Un cop passem la Portella prenem el camí cap al refugi i al cap de poc prenem un corriol que puja directament al vessant sud de la Miranda. La via s’inicia a la part inferior dreta d’un contrafort característic.

La via:

Tres llargs de corda curts menen al cim de la Miranda, essent el segon el més interessant, amb una secció de placa vertical prou sorprenent. La via es fa molt de pressa, així que preveure alguna altra escalada per completar la jornada.

Descens:

Anem a buscar la cara oest i fem un parell de desgrimpades que ens deixaran al camí d’Agulles.

[elfsight_instagram_feed id="1"]