Sant Llorenç del Munt

Punta d’en Serreta

*** 13 octubre, 2019

La via d’en Serreta és un petit itinerari de tall clàssic re equipat. S’enfila per un llaminer pany, amb la gràcia d’acabar pràcticament al capdamunt de la Mola. La roca és la típica de la contrada, discreta a la part inferior i excel·lent al darrer llarg de corda, sens dubte el més escalador. Per repetir-la només caldran cintes i acaronar bé els còdols a la part inferior.

 • Via: Via d’en Serreta
 • Zona: Sant Llorenç del Munt – Punta d’en Serreta
 • Dificultat: V+ (MD-)
 • Dificultat obligada: V
 • Llargària: 85 metres
 • Exposició: Baix
 • Compromís: Baix
 • Equipament: Via equipada
 • Material: 8 cintes
 • Orientació: Sud-oest
 • Valoració:***

Aproximació:

Aparquem el vehicle al darrer revolt del Carrer Granera. Des d’aquest punt surt un corriol que ens mena a una franja rocallosa la superem per un grau que ens mena a la part superior. Seguim vers el nord fins a arribar a un corriol que prenem fins a un encreuament. Continuem cap al nord endinsant-nos al bosc. Arribem a una altra franja rocallosa que superem per la banda esquerra. Un cop a dalt prenem un corriol primer cap al nord i després cap a l’est que de seguida ens deixarà a peu de via.

La via:

Via completament equipada. El darrer llarg de corda és el més bonic, escalada en placa i sobre roca de primera qualitat. Ràpida i combinable amb alguna via veïna

Descens:

Ens dirigim cap al nord, de seguida trobarem un corriol que baixa a mà esquerra per una canal que en pocs minuts ens mena a peu de via.

[elfsight_instagram_feed id="1"]